Inchcape Helsinki Hirsala Golfin pääyhteistyökumppaniksi

Hirsala Golf ja Inchcape Helsinki ovat sopineet pääyhteistyökumppanuudesta, jonka myötä Jaguar ja Inchcape Helsinki tulevat näkymään Hirsalassa erittäin laajasti.

Jaguarin sporttinen ja huippulaadukas brändi istuu fantastisesti Hirsalan brändiin, ja jo keskusteluiden alussa huomasi tahtotilan yhteistyölle olevan erittäin vahva molemmin puolin, kertoo Hirsala Golf:n toimitusjohtaja Jussi Kuusela. Helmikuussa brittiläinen Jaguar kertoi valmistavansa vuodesta 2025 alkaen pelkkiä sähköautoja. Uutiset tukivat erinomaisia lähtökohtia yhteistyölle, sillä ympäristöasiat ovat Hirsalalle erittäin tärkeitä, Kuusela jatkaa.

Jaguar on ollut vahvasti viime aikoina esillä uudella ladattavalla F-PACE hybridimallilla sekä täyssähköauto I-PACElla, ja Inchcape Helsingin johtaja Tero Pulkkinen sekä markkinointipäällikkö Jarkko Hiltula lupaavat hirsalalaisille sekä kovia kampanjoita että palkintoja Hirsalan kilpailuihin tulevalle kaudelle. Avasimme uuden täyden palvelun Jaguar-Land Rover toimipisteen Helsingin Herttoniemeen viime vuoden lopulla ja etsimme kesälle 2021 Jaguar-brändille sopivaa yhteistyökumppania. Uudistuneen vähäpäästöisen Jaguar-malliston ja Hirsala Golfin upeiden viheriöiden yhteistyötä voisi kuvailla golf termein hole-in-one. Odotamme jo innolla kauden avausta ja yhteistyön starttia, sanoo Inchcape Helsingin autotalonjohtaja Tero Pulkkinen.

Yhteistyössä Hirsala Golfin kanssa näemme erinomaisen mahdollisuuden vahvistaa Inchcape Helsingin ja Jaguarin brändejä. Hirsala Golf ja Jaguar ovat molemmat arvostettuja brändejä alallaan ja yhteistyön myötä voimme vahvistaa myös Inchcape Helsingin tunnettavuutta. Inchcape Helsinki ja Jaguar tulevat varmisti näkymään vahvasti ensi kesän kierroksilla, lupaa Inchcape Helsingin markkinointipäällikkö Jarkko Hiltula.