Uusi Jaguar Land Rover -myymälä avattu Herttoniemeen

Jaguar Land Rover verkosto Suomessa on laajentunut kolmannella toimipisteellä kun olemme aloittaneet toimintamme Herttoniemessä.

Inchcape Helsinki keskittyy ainoastaan Jaguar ja Land Rover merkkeihin. Herttoniemen toimipiste kattaa täydet automyynnin sekä huollon palvelut. Valikoimaan tulee myös merkkien Approved-ohjelman mukaisia tarkastettuja, takuun suojaamia ja käyttövalmiita vaihtoautoja.

Inchcape palaa näin muutaman vuoden tauon jälkeen osaksi jälleenmyyjäverkostoa Suomessa. Inchcape Motors Finlandilla on pitkä kokemus eri automerkkien jälleenmyynnistä sekä maahantuontitoiminnoista Suomessa ja Baltiassa.

Inchcape Helsingin toimipisteen löydät Herttoniemestä osoitteesta Laivalahdenkatu 8. Tervetuloa!

Inchcape plc on maailman suurin autonvalmistajista itsenäinen autojen maahantuoja ja jälleenmyyjä. Tilikaudella 2019 Inchcapen liikevaihto oli 10,7 miljardia euroa ja yhtiössä työskentelee yli 17 000 autoalan ammattilaista 33 eri maassa.

Jaguarin ja Land Roverin ladattavien hybridien ja täyssähköautojen valikoima laajenee lähitulevaisuudessa. Sähköistys on alkanut vauhdilla ja Jaguar I-PACE -täyssähköauton ja Range Rover-, Range Rover Sport-, Range Rover Evoque- sekä Discovery Sport -PHEV mallien myynti omissa segmenteissään on ollut vahvaa.Kattava mallisto tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon niin yksityis- kuin työsuhdeautoiluun. Uusi myymälä osaltaan mahdollistaa merkkien kasvua Suomessa.