Seikkailu jatkuu - ennakkotilaa uusi Range Rover

Uusi Range Rover on vakuuttava osoitus edelläkävijänä tekemistämme innovaatioista jotka ovat olleet mallin tunnusmerkkejä yli 50 vuoden ajan.

Uusi Range Rover on lippulaivamallimme ja samalla se on kaikkien aikojen hienostunein ja kyvykkäin SUV. Tiivistetysti kyseessä on kaikkien aikojen halutuin Range Rover. Ensimmäistä kertaa uusi Range Rover on saatavissa 7-paikkaisena long wheelbase -mallina tarjoten mukavan matkustamisen seitsemälle aikuiselle. 

Uudessa Range Roverissa on tähän mennessä kehittynein voimalaitteemme, joka vie suorituskyvyn, tehokkuuden ja hienostuneisuuden aivan uudelle tasolle. Nelipyöräohjaus kuuluu ajoneuvon vakiovarusteisiin. Se tarjoaa entistä hienostuneemman ajotuntuman, vakauden suurilla nopeuksilla ja ketterämmän ohjautuvuuden alhaisilla nopeuksilla. Kyseessä on kaikkien aikojen parhaiten ohjautuva Range Rover.

Range Rover voi mukauttaa ajoneuvon moottorin, vaihteiston, tasauspyörästöjen ja korijärjestelmien vasteet maaston olosuhteiden mukaan. Tämä tapahtuu Terrain Response 2 -järjestelmän kahdeksalla valittavalla ajotilalla. Säädettävän Terrain Response -tekniikan avulla voit personoida maastoajojärjestelmän asetuksia ajotyyliisi sopiviksi

Tarjoamme nyt mahdollisuuden uuden Range Rover mallin ennakkotilaukseen. Täyttämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, Inchcapen edustaja on sinuun yhteydessä ja käy läpi ennakkovarauksen ehdot, sekä tilauksen aikataulun. 
 

Oletko kiinnostunut kampanjastamme? Jätä yhteystietosi ja olemme teihin yhteydessä

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero