Ikoninen Range Rover on uudistunut. Uusi Range Rover nyt myynnissä.

Uusi Range Rover on vakuuttava osoitus edelläkävijänä tekemistämme innovaatioista jotka ovat olleet mallin tunnusmerkkejä yli 50 vuoden ajan.

Uusi Range Rover on lippulaivamallimme ja samalla se on kaikkien aikojen hienostunein ja kyvykkäin SUV. Tiivistetysti kyseessä on kaikkien aikojen halutuin Range Rover. Ensimmäistä kertaa uusi Range Rover on saatavissa 7-paikkaisena long wheelbase -mallina tarjoten mukavan matkustamisen seitsemälle aikuiselle. 

Uudessa Range Roverissa on tähän mennessä kehittynein voimalaitteemme, joka vie suorituskyvyn, tehokkuuden ja hienostuneisuuden aivan uudelle tasolle. Nelipyöräohjaus kuuluu ajoneuvon vakiovarusteisiin. Se tarjoaa entistä hienostuneemman ajotuntuman, vakauden suurilla nopeuksilla ja ketterämmän ohjautuvuuden alhaisilla nopeuksilla. Kyseessä on kaikkien aikojen parhaiten ohjautuva Range Rover.

Range Rover voi mukauttaa ajoneuvon moottorin, vaihteiston, tasauspyörästöjen ja korijärjestelmien vasteet maaston olosuhteiden mukaan. Tämä tapahtuu Terrain Response 2 -järjestelmän kahdeksalla valittavalla ajotilalla. Säädettävän Terrain Response -tekniikan avulla voit personoida maastoajojärjestelmän asetuksia ajotyyliisi sopiviksi. 

Range Roverin PHEV-mallien hinnat alk. 157 414 €.
 

Oletko kiinnostunut kampanjastamme? Jätä yhteystietosi ja olemme teihin yhteydessä

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Tämä kenttä on pakollinen.